Täytyyhän sitä välillä mennä takapakkia, että pääsee taas eteenpäin. Edellisiltana menin nukkumaan lähempänä yhtä, vaikka seuraavana päivänä oli töitä tiedossa. Onneksi oli vasta iltavuoro, niin sain nukkua puoli kymmeneen. Siitä en lipsunut kuin kymmenisen minuuttia yli ;) Sen sijaan painoin pään tyynyyn vielä ennen töitä ja menin luvattoman ihanille päiväunille! Ja päikkäreilläkin olin vain sallitun puoli tuntia, joten ei aivan metsään mennyt.

Eilinenkin nukkumaanmeno venyi yli yhdentoista. Tästä voidaan kyllä syyttää töitäkin. Iltavuorosta kotiin päästyäni kello oli jo yli kymmenen eikä suoraan kynnykseltä voinut sänkyyn kaatua. Jos tänään sitten pääsisi ajoissa unille?

Eiliseltä ei myöskään herunut liikuntapisteitä. Sen sijaan tänään ajattelin mennä steppiin ja kenties huomenna pumppiin. Jos jaksan molemmille tunneille, niin viikkoon saisi jo neljä liikuntakertaa eli yhden yli tavoitteen :)

Tällä hetkellä uni painaa kyllä silmiä ja ajatus päiväunista on erittäin, erittäin houkutteleva! Katsotaan, pärjäänkö ilman vai lipsunko puolen tunnin helpotukseen.